Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ako si dnes mozete niekoho umyselne zrazit a nic sa vam nestane

Chápu, o co ti jde, ale taky se musím částečně zastat řidiče v první polovině příběhu, přestože jezdím na kole celoročně téměř denně. Když to napíšu schválně z druhého pohledu, tak se řidič připojoval z vedlejšího pruhu, koukal po autech, půlku cyklistů měl schovanou, nemohl je vidět, druhou půlku přehlédl, protože čekal v zrcátku auto (velké, široké, svítící), ne bandu úzkých cyklistů.
Pak přichází dost zásadní parametr, který podle debaty ignoruješ. Když tě dojede jeden cyklista, začne na tebe hulákat, co jsi to za vola a polije ti auto vodou, asi to ustojíš. Když jich na tebe naletí 10 až 15, tak v ten moment vypne mozek půlka populace, protože jsou v situaci sám proti zásadní přesile o které neví, čeho je schopná. A že jde o úspěšné lidi, tedy pravděpodobně mě nebudou chtít z auta vytáhnout a na místě ubít? Pardon, jezdím na velmi dobře vybaveném RB, takže samozřejmě sleduju, na čem jezdí ostatní, ale v takové situaci bych na to opravdu neměl čas. V tu chvíli nemohl tušit, co bude následovat.
Co pak udělal řidič a jak se jeho chování řešilo, je už samozřejmě špatně, to nepopírám, jen bys měl být schopný podívat se na to i z druhé strany. :-) Protože co z pohledu kamaráda vypadalo jako velká drzost, mohla být z pohledu řidiče únava, přehlédnutí, zrovna ho oslnilo sluníčko, nebo vletěla moucha do oka a pak na něj naletěla rzzuřená banda.
Mimochodem na horáku po silnicích téměř nejezdím, přesto mě hrubě ohrozilo mnoho řidičů, srazil mě náklaďák do příkopu, otevřeli mi dveře těsně před kolem tak, že jsem ho musel zahodit a letět na zem. Vždycky jsem si na ně zanadával, zkontroloval, co mi je, sebral kolo a jel dál. Rozhodně jsem to nepotřeboval oplácet, byť politím auta vodou.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat