Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tohle je zase výživný článek.

Vážení, ta nádrž byla zarostlá už minimálně 10-15 let. Ani ČIŽP, ani "zelení", ani ti živočichové co dostali příležitost ji osídlit nemohou za dlouhodobou nečinnost vlastníka/správce té nádrže! To vám ale jaksi v návalu zlosti nedochází, takže tu "odborně" zkritizujete vaše oblíbené univerzální viníky a navrch přidáte pár dalších bludů.
Dovolte jedno přirovnání: Dejme tomu, že vy v zimě pojedete svým autem (=vlastník nádrže) na sjetých letních pneumatikách (=dlouhodobé zanedbání údržby), díky tomu se vybouráte a ještě někoho zabijete (=žáby), přičemž nehodu nahlásí nějaký kolemjdoucí svědek (="zelení"), který na vás zavolá policii (=ČIŽP). Pak tady na debaty.net zkritizujete policii, svědka nehody a oběť autonehody. O řidiči/majiteli auta a viníkovi autonehody ani slovo. Gratuluji!

Kolik peněz z našich daní asi stojí fungování České inspekce životního prostředí?

350 miliónů, cca 0.03% ze státního rozpočtu. Ano, už to slyším, vy byste to dali tam a tam (nejlépe něco emočně vypjatého, nemocné děti, živořící důchodci, atd.), je mi jasné, že vy byste ten rozpočet udělali úplně dokonalý.

před několika lety vyhazoval nejmenovaný činovník z letadla zmije, protože jich tam bylo málo. Že to bylo nad oblíbenou turistickou lokalitou? To je přece fuk...

Zajímavé, tohle jsem zaručeně slyšel už ze 3 různých pohoří v ČR. Řeknete mi prosím, kde to zaručeně bylo podle vás (ve kterých horách a nad kterou turistickou oblastí) a kdy to tak cca bylo?

Když se otevírá kamenolom, zelení protestují, že tam "něco" žije. Až se kamenolom vytěží, uzavře a napustí vodou, tak by se tam lidi šli koupat, ale zase zelení pindají, že tam "něco" žije.

Ano, říká se tomu sukcese. Je to normální přirozený proces. V tom co píšete, tedy nemusí být žádný rozpor.

čo robiť,keď chránený žívočích ničí a požiera chránené rastliny.....

Viz právní osobnost. Chráněný (ani jiný) živočich logicky nikdy nebyde právní osobnosti (je jen objektem práva), takže nevím jak byste na něj chtěl uplatňovat nějaké sankce. Odpověď na nesmyslnou otázku neexistuje.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat