Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak mě dneska v Tesku okradli

Zdar,

to jsem dopadnul. Šel jsem do Teska kupovat prací prášek a hned mě v tomhle obchodě okradou. Představte si to, bavíme se dneska v práci o praní a řikám, že mi dochází Persil a kolegyně, že ho snad mají mít v Tesku zlevněný. Tak říkám super, zrovna jdu ke kámošovi, který má Tesco kousek od baráku. No tak jsem tam pak vyrazil, koupil jsem Persil 6,5kg balení a když už jsem tam byl, tak si říkám, že si koupim ke sváče jogurt a mléko.
Teď že jo, v těhlech obchodech pro lůzu mají furt narváno, já z toho byl na nervy a u pokladny jsem si nezkontroloval účtenku, což normálně jinak vždycky dělám, ale tady ne a samozřejmě pokladní měla zrovna před sváčou, tak mi namarkovala jogurty dva.
Kdybych aspoň tu účtenku vyhodil, jenže to nejde, já si vedu účetnictví, takže jsme si to hned šel doma namačkat do mobilu a koukám, že mě natáhli, hajzli.

Jako můžete se mi i smát, že jsem tam neměl lézt, ale stalo se, příště až budou mít v Tesku zase něco zlevněného tak si to dvakrát rozmyslim.

Co vy, taky se vám už takováhle věc stala a kde? (Já to ještě nikdy nezažil, snad jednou co si pamatuju tak v Lidlu mi namarkovala o jednu housku víc, ale taky to byla taková situace, že jsem byl nějak roztěkanej a neřekl jsem jí kolik toho mám a mohla se splést při počítání, to se může stát, z toho jsem vědu nedělal, ale tady to bylo jasný.)

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mě dnes okradli na benzín.Meli tam chaos a chtěli mi zauctovat platbu z jiného stojanu.Tak jsem upře…
Okradena 19.07.2021 18:26
Okradena
Predavacka ti nemoze nauctovat inu ciastku ako jej ukaze terminal, takze jedine co sa mohlo stat moh…
fleg 19.07.2021 19:40
fleg
Co to? Na Slovensku máte nějaké speciální stojany, které neukazují cenu? :)))
Sharkjd 19.07.2021 19:59
Sharkjd
Este vcera tam boli. A dnes som si ho predstavil opat a zrazu ti tam bola aj cena si predstav.
fleg 20.07.2021 17:54
fleg
Já to nemyslel nijak špatně, jen ten tvůj text nedával smysl. Psal jsi, že víš vždycky cenu za natan…
sharkjd 20.07.2021 18:51
sharkjd
Ano nedava a nepytaj sa ma preco som to tak napisal;o). Male vysvetlenie je mozno, ze ja tankujem vz… nový
fleg 20.07.2021 19:03
fleg
:beer: poslední
Sharkjd 20.07.2021 21:52
Sharkjd

Mě dnes okradli na benzín.Meli tam chaos a chtěli mi zauctovat platbu z jiného stojanu.Tak jsem upřesnila číslo stojanu u kterého jsem tankovala.Mela jsem počkat a pak přejít na jinou pokladnu.A tam mi nauctovali částku vyšší.Kdyz jsem rekla ze to neni moje útrata tak se na mě hned obe prodavačky obořil ze to je moje platba,ze jsem tolik brala ze se terminál neleze.kdyz jsem slušně rekla ze toto proste moje platba neni a nezaplatim Ji,tak mi ta jedna oznámila at ji dam občanku a ze zavolá policajty.Tohle mě dostalo. Zaplatila jsem za něco co jsem ja nenatankovala.jak dokážu kolik jsem opravdu natankovala já???Na benzínu uz nikdy nevkrocim. Jak se tam k zákazníkovi chovají!!!v životě jsem nikoho neosidila a dnes na mě chtela nějaká prodavačka volat policii jak na nejakou zlodejku!!!!fakt hnus

Já to nemyslel nijak špatně, jen ten tvůj text nedával smysl. Psal jsi, že víš vždycky cenu za natankování přibližně. Tak jsem se divil, že by u vás na stojanech nebyla celková cena uvedená. Však přeci většina tankuje podle toho. :) Nebo jak jsi to myslel?

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru