Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak mě dneska v Tesku okradli

Ty minipulty jsou vhodné pro menší nákupy. Pro velké, "měsíční", moc ne - protože ještě nestačíš vyložit vozík (občas nevykládám všechno, nebudu na pás dávat tři bedny piva třeba..), pokladní už blokuje a nemá to kam dát. Je pravda, že velké nákupy děláme ve dvojici, nakonec to nějak zvládneme. Sám si to nedokážu představit. Asi máme odlišné představy o "dostatečně dlouhý" pult před pokladnami, podle mě ty existují pouze v Makru.

Včera jsem po dlouhé době byli v jiném okresním městě, kde je velký Kaufland (u nás není žádný). Prodejna celkem dobře průchozí (ne to debilní bludiště jako Billa či Penny), pokladny OK. Ale nezklamali s cenami. Veliký regál s kávou Nescafé Gold a tam nápis, že sleva na 129Kč za 180g balení (pod tím miniaturní nápis, o který jeden druh jde). V regále je těch Goldek samozřejmě více, naprosto stejné obaly, malinko jiné potisky, někde 200g. Nikde skener čárkových kódů jako v Tescu, aby si člověk cenu sám ověřil. Žádná jiná cena kávy nad regálem, v regále nebyla neuvedena, všude jen ta super angebot 129. Poprosil jsem ověřením ceny blízkého zaměstnance a samozřejmě, kromě jednoho druhu vše stojí 279.

Klasická výmluva, asi to tam někdo blbě vyskládal, bla, bla, bla, to mohou vykládat kozi, která baguje. Skutečnost: chceme (řetězec) zákoše odrbat, jak se dá, třeba si toho ti pitomci u kasy nevšimnou, obzvláště ti hrdí, co si ostentativně neberou účtenky.

150 kaček za kus (obvykle beru celý karton, 6ks, aby to "vydrželo" do další slevy), rád bych viděl ve frontě za sebou rokera, jak mi cpe do ruky 900 Kč, abych u kasy nezdržoval :-p

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat