Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tiez ma vytaca Babis, ale nie kvoli vlakom

Lidi jako já vyrůstali v rodinách, kde byly docela velké rodinné kontakty na Západ, takže já třeba považuji podání ruky a slovní slib za totéž jako psanou smlouvu. Nemám rád podvodníky a zejména farizeje.

O panu AB nekolují jen ty pěkné storky jak pozvedává úroveň českého řepkozemědělství, ale taky ty o poznání temnější, které vypráví o tom, jak k majetku podvodem přišel, a jak se chová ke svým obchodním partnerům.

A co se týká kauzy Čapího hnízda, tak tam je to dle mého názoru naprostá loženka pro policajty. Už ze známých informací je jasné, že:

- vyvedení Č.H. bylo účelové (existují pro to důkazy)
- operace samostatného Č.H. měly známky společnosti podřízené
- samotná společnost Č.H. byla po skončení rozhodného období okamžitě zpětně integrována do Agrofertu
- financování bankou HSBC je taky velmi podivné: https://ekonomika.idnes.cz/babis-capi-hnizdo-dotace-podvod-babis-ds0-/ekonomika.aspx?c=A171009_080542_ekonomika_rts
- kličkování a lhaní Babiše bylo účelné

A pozor, já nejsem nějaký Šumanista (to jsou zřejmě Babišovi obchodní protivníci), tady jde o to, že těch důkazů a nepřímých důkazů je už docela hodně a zapadají do sebe jako skládačka. Jen připomínám, že třeba Němcům nedělalo problémy použít "hackerské" informace o švýcarských kontech k dodanění svých daňových rezidentů - holt je to "jiná kultura" :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat