Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tiez ma vytaca Babis, ale nie kvoli vlakom

Podle mne je problém v tom, že nemáme moc schopných vrcholových politiků. Pánově Zeman a Babiš jsou jedni z mála co na tu funkci mají. Že volby dopadly tak jak dopadly není jejich vina ale vina dalších kandidátů co byli tak neschopní, že nedokázali přesvědčit dostatek voličů, aby lístek do urny hodili jim.
Podle toho co se děje teď v naší vrcholové politice se domnívám, že demogratycké strany vycítily příležitost něco si trhnout, ale přehánějí to (není radno výše pšoukat než kam může (_!_) koukat).
Problém s případnými předčasnými volbami je, že jednak malé strany co se do parlamentu dostaly s odřenýma ušima nebudou mít dost peněz na propagandu a do parlamentu se už nedostanou, jednak ty velké strany co jim pan Babiš pěkných pár voličů odklonil, už tuší, že jejich voliči jsou na$raní na jejich obstrukce a třeba už je volit nebudou. A pan Babiš má šanci, že po předčasných volbách by mohl sestavit jednobarevnou většinovou vládu.

To současné možné jednání s KSČM a panem Okamurou IMHO slouží jen k tomu, aby demogratyckým stranám naznačilo, že pokud budou dělat trýle, tak by se pan Babiš mohl obejít bez nich.

Ta opoziční smlouva co na ni krasoduši plivou z dnešního pohledu nebylo až tak blbé řešení.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat