Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Má tolerance hranice...?

Stejně tak "kruhová" je tvá argumentace. Protože "a proč bychom to rozlišovat neměli, když se to do teď rozlišovalo (viz citace z aktuálně platného zákona)?"

Osobně proto, co jsem psal. Spousta lidí se na to dívá tradicionalisticky + věřící jako na svátost a myslím, že ty ani já nemáme žádné právo říkat, že jejich pohnutky jsou míň, než pohnutky těch, kteří se cítí být současným "status quo" jakkoli dotčeni... Hranice být musí a jde jen o jejich nastavení (co mnohoženství, co mezidruhové svazky, ti nemají "nárok na manželství"?).

Druhý protiargument, který jsem se snažil nastínit, je že mi vadí ta vychcanost, kdy argumentují proforma technikáliemi, které jdou elegantně řešit upgradem současného stavu, ale mezi řádky člověk jasně vidí, že meritem je snaha zase pohnout s nějakou hranicí, zase to posunout "levicově progresivním", dnes tak moderním směrem. Za mě osobně je toto ten nejdůležitější aspekt. Nesnáším pokrytectví, faleš a neférovost, která z tohoto v mých očích přímo křičí (chápu, že jiných lidí tomu tak být nemusí a není).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat