Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Má tolerance hranice...?

Myslim, ze hlavny problem je, ze vlady na taketo veci dost seru, neriesia ich poziadavky a potom tu mame vselijake peticie a kontroverze duhove pochody a pod. A ziadna vlada s tym sama nepride lebo vedia, ze mlciaca vacsina je proti a stratili by body.

Jaké body by ztratili upgradem registrovaného partnerství? Jaké body ztratili jeho zavedením? Většinové společnosti tento institut imho naprosto nevadí, stejně jako samotná existence homosexuálů... Co jim, podle mého názoru, vadí a já jsem jeden z nich, je to vlamování se do otevřených dveří právě například různými "duhovými pochody". Tvrdí, že požadují respekt a úctu... What the fuck? Vážně si někdo myslí, že respekt a úcta se získávají z titulu díry v prdeli, nebo snad z titulu, že miluju ženskou, chlapa, mrtvého chlapa, brojlera, kolo značky Eska, případně že se cítím být bezpohlavní bytostí stvořenou v konjunkci Venuše a Luny? Osobně jsem přesvědčený, že nikoliv... Respekt a úcta se získávají činy!

Za všechno snad jen jedna příhoda ze života, kdy jsem se potkal s kámošema, co jsou "boučci" a ze srandy se jich ptám, jestli půjdou na Prague pride. Odpověď mi vyrazila dech: "Ti mrdá? My jsme gayové, ne buzeranti!"

Stejně tak je to s tímto požadavkem. Já za ním cítím vzdor, aroganci a naschválnost skrytou za "řešení každodenních problémů" a to je přesně to, co jsem chtěl nabídnout k polemice. Jestli to vnímáte podobně...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...