Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Diskuze na novinkách

Mozno by nebolo odveci obmedzit anonymitu na webe a zaviest povinne registrovanie. Ja som na osobnu slobodu dost citlivy, ale zaroven som sa nikdy neschovaval, ked som prezentoval svoj nazor za nejaky nick. Kto si da trosku prace dozvie sa ako sa volam, kde byvam, co robim. Kto nie tomu to rad poviem;o).
Niektore servre to uz zaviedli a v praxi by tie dialogy asi vypadali potom inak.
ZOber si take debaty, po tom kontroverznom trojbane, co som tu presadil mam pocit, ze sa tu osadka stabilizovala a ubudlo vzajomnych utokov medzi sebou a to sa teda zdaleka neda povedat, ze sme tu nazorov konzistentni. Aspon ja mam obcas pocit, ze idem proti vsem;o).
Takze taketo vseobecne precistenie nariadene zakonom (asi by musel prist z EU) by sice vzbudilo vlnu nevole, ale ak by sa hlasovala ja si ten kusok osobnej slobody odopriem a ja anonymitu na nete nepotrebujem.
Edit: Ano v prinicpe sa samozrejme (ako skoro vsetko) da strata anonymity zneuzit, napriklad statnou mocou, ale na svete neexistuju len dobre a zle veci, su veci, ktore nesu zo sebou viac pozitiv ako negativ a toto je asi jedna z nich.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat