Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vítěz prezidentských voleb 2018 ČR (Druhé kolo)

Lenze teroristi sa zameriavaju vyhradne na vacsie staty, pripadne staty so silnou moslimskou komunitou. CR ani SR nesplna ziadne kriteria a je logicke, ze k teroristickemu utoku v tychto statoch vysoko pravdepodobne nedojde.
Mozno ak drbne nejakemu domacemu...my na SK sme uz popredu a mali sme uz pred rokmi typka, co zostrojil bombu a dal ju na namestie, nastastie zlyhala. Chudak uz sedi, ale kludne moze mat nejakeho podobne naruseneho nasledovnika. Uterak na hlave nemal, bojoval tusim za prava zvierat. Zabijat sa da v mene hocicoho.
Aka je pravdepodobnost, ze niekto zahynie pri teroristickom utoku v CR? Takmer nulova. A pri autonehode? Oproti tej nule dost vysoka.
Takze neriesme drzanie zbrani, riesme napriklad prisnejsie trestanie debilov za volantom, za alkohol nepodmienecne tresty bez pardonu, za ine previenenia tvrde tresty a pod.
My u nas mame prvy lastovicku. Jeden debil z vedlajsieho mesta blokoval sanitku asi 10-20min siel pred nou hoci mala zapnute vystrazne majaky. Dostal 1.5 roka tusim (nepodmienecne) a 9 rokov zakazu soferovania. Podla toho zaznamu zo sanitky je to idiot a trest si zasluzi. Takyto ludia nemaju co na ceste robit, denne ich stretnem niekolko.
Myslim, ze toto je ta hlavna myslienka, co odznela vyssie. Podme riesi realne problemy, s ktorymi sa stretavame dennodenne a nie nejake fiktivne, co mozno raz budu realnymi.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat