Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vítěz prezidentských voleb 2018 ČR (Druhé kolo)

Můj názor:

- Zeman popírá, že by byl zásadně nemocen, nebo příliš stár. Poukazování na zjevný nesoulad vidím jako způsob, jak ukázat, že nemluví pravdu.
- Přiznání faktu, že se pohybuji pouze na vozíčku vyžaduje akceptaci této skutečnosti nejen od samotného prezidenta, ale i jeho voličů - ti mají právo znát skutečný stav věci, protože prezident není soukromá osoba, ale úřad.
- Součástí funkce prezidenta je funkce reprezentativní. Ta se dá dělat i z kriplkáry, pokud ji ovšem prezident veřejně přizná.
- Další problém je Zemanův duševní stav, i zde je plno otazníků okolo artikulace, schopnosti komunikovat apod., které ukazují i na zhoršující se duševní schopnosti.
- Máš naprostou pravdu v tom, že popírání zjevných faktů vede k "alternativní realitě" a důsledky toho jsou takové, jaké píšeš.

Z výše uvedeného mně vyplývá, že poukazování na nesoulad zdravotního stavu vyhlašovaného a objektivně pozorovaného je zcela na místě. Nechci prezidenta, který (kromě toho, že nemůže chodit, což by mi až tak nevadilo) má problémy s komunikací a základní schopností komunikace (viz neschopnost některých starých lidí komunikovat, přemýšlet jako dospělý člověk). A nechci, aby se opakovala nedůstojná situace jako s prezidentem Svobodou.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat