Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vítěz prezidentských voleb 2018 ČR (Druhé kolo)

Tak to má několik rovin...

Ano, zdraví je důležité, ale v okamžiku, kdy se na to podíváš optikou typického zemanova voliče, v jehož mysli je "buď Zeman, nebo apokalipsa, diktát Bruselu a miliony migrantů" tak je asi jasné, že nějaké zdraví jde mimo. Mně to, ve své podstatě přijde, že jeho voliči ho nenávidí, bo další mandát bude jeho zubatá, ergo v klidu na Vysočině by to doklepal do daleko vyššího věku... Ale uznávám, že tento argument je poněkud "nefér"...

Ano, je to "druhá vec", ale podle mě daleko závažnější, než to, že je to ochlasta a nemocný člověk. Toho jsme už jednou v čele dokonce společného státu měli a dodnes je to na západě velká osobnost. To, že je to lhář, který z toho ještě dělá svou devízu je, v mých očích, daleko, daleko horší... Nevím, asi jsem tak nastavený.

Co je komické, je tvůj závěr... On totiž to, co bys lidem řekl ty, jim řekl už zeman a oni (Bůh mi odpusť, že si prostě myslím, že ti samí) ho za to volí. Proč? Udělej si test sám... Najdi si 3 největší blbce, které znáš, dej se s nimi do řeči a ve vhodný okamžik se jich zeptej, jak smýšlí o svě inteligenci. Řekni dnes o hlupákovi, že je hloupý a okamžitě jsi "elitář". Problém ale je, že to často říkají skuteční elitáři o těch, kteří jsou oproti nim v opozici a tím vlastně legitimizují tuto zkratku... (nevím jestli se mi podařilo to vyjádřit srozumitelně :-D )

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat