Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vítěz prezidentských voleb 2018 ČR (Druhé kolo)

Tak som si to na tej Prime pozrel a v skratke:
- hrozne publikum
- blby scenar od Primy
- zbytocny moderator
- nevyrazny Drahos
- Zeman tesne pred smrtou

Teraz podrobnejsie.
Publikum bolo hrozne, ked nebucali, tak tlieskali bude jedna alebo druha strana, takze debata bola kuskovana a stracala na dynamike. Prima to zobrala US stylom a spravila z toho show a jedine co ich zaujimalo kolko ludi ich sleduje (co aj tak nemali sancu zistit).
Moderatora som nepoznal, ale bol tam totalne zbytocny, nevedel ukocirovat Zemana, diskusiu neriadil on, ale prezident,...no zlaty Moravec.
Drahos nevyrazny, argumenty slabe, Zeman vyhral jasne na body.
Ale na zaver sa to ukazalo celkom jasne. Zeman sa ledva postavil a ked stal vyzeralo to, ze sa uz dlho na nohach sam neudrzi....hned som si spomenul na Prasakove nitky;o).
Z celej diskusie som mal zly pocit, Drahos prisiel nepripraveny, na Zemana evidentne nemal, aj ked par ran rozdal aj on. Videl som ho vcera 1x a bol som dost sklamany. ALe Milos nech to zabali a ide dozit zivot v klude dakde na chatu, naco vam bude prezident, co uz ani sam nevie chodit. Mam pocit, ze bezne chodi asi na voziku, ale do TV ho poradcovia nastajlovali tak, aby to vyzeralo, ze na to fyzicky ma, este chudak musel aj vstat na konci.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat