Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kdy už ten Brusel pošleme do brusele?

Tedy, "jakási zóna volného obchodu" je EEA a v ní jsou jak státy EU, tak EFTA (však se na ní dohodly, vyjma Švýcarska). Reálná situace reflektuje jen silovou pozici, kdy státy EU jsou, na základě množství, celkově ekonomicky silnější. Stačí ale, když do EFTA přejde GB (a nabídku s jistotou má) a ta silová pozice se začne měnit.. EFTA od té chvíe může "nabídnout více".

Je to úplně stejné, jako když se z prosperující (zatím) firmy snaží odejít zaměstnanci ke konkurenci, protože firma začala vymýšlet například píčoviny, které o něco níže postuje Karel: link
Přesvědčování z vedení firmy, že konkurence nemá co nabídnout a co by tam zaměstnanec hledal za štěstí a ani slůvkem se nikdo nezmíní, že zdrojem bohatství firmy je právě ten zaměstnanec, co chce odejít. Odejdou dva tři a kde je firma a kde je firma, kam zaměstnanci přešli.

Konkurence je totiž navýsost zdravá věc.
--------------------------------------------------------------
Vždyť ten článek uvádí, jak se musí přesvědčovat o výhodách a jedním dechem tvrdí, že s tímhle neinteligentním, nevzdělaným materiálem..... Jo, s touhle rétorikou u neinteligentního a nevzdělaného materiálu pochodí, to jo. Neinteligentní a nevzdělaný materiál se má +/- stejně pětadvacet let (ne-li hůře) a v článku se vlastně píše, že ať je rád, že je rád, že by na tom mohl být hůř.
Vy nad tím třeba slintáte, jak je to krásně popsané, já tam vidím tendenčnost a nepochopení "materiálu", který si autor bere do huby. Buďte rádi, že to materiál nečte, protože takhle ho nepřesvědčíte nikdy.

edit: A bodejď byste ho přesvědčili, protože ono není čím. Na vzdušné zámky vám materiál defekuje.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat