Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Parlamentní volby 2017

Psal jsi, že čtvrtina mladých chce žít jinde. Příliš vysoké číslo, aby to byli jen ti schopní. Ono to nemusí být jen politickou, či jinou situací, ale i momentálním stavem jedince. Jak píše Merlouska, aktuálně je v Německu a má tam fajn práci a šéfa. Když tu fajn práci a šéfa budou mít lidi i u nás, tak taky budou najednou spokojení. Když máš debilní práci a debilního vedoucího, bude ti blbě jak u nás, tak v Německu.
A co já tak sleduju politickou situaci ve světě, tak nakonec jsem rád tam, kde jsem. Tak nějak tu máme víc svobody, než v mnoha západních zemích, kde salámovou metodou o ni přicházejí.
Jasně, máme tu politickej bordel, byrokracii, korupci, kamrádšofty, ale to je všude na světě, protože všude jsou jen lidi. Někteří lidi mají pocit, že to dřív nebylo - rozdíl je v tom, že to dřív nevěděli, to se do médií nedostalo. Stejně tak pocit, že to na západě není - média přirozeně budou informovat o bordelu ve vlastní zemi, ze zahraničí se k nám dostanou jen střípky. Bývalá kolegyně žila přes 20 v Itálii, že prej je tam stejnej bordel v politice, jako u nás, ne-li ještě větší. Takže netřeba mít iluze, že jinde je to pohoda.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat