Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Parlamentní volby 2017

Nemyslim, skor sa potvrdila kriza klasickeho (preziteho) systemu. Ved si pozri, ze viac ako polovica ludi hlasovala, za tzv nestandardne strany. Klasicke strany uz nemaju co ponuknut a ludia mali po desatrociach striedania vlad toho dost.
Ono aj to delenie na pravicu a lavicu je zastarane. Kopec stran je nezaraditelnych, co je normalne, ja sam mam lavicove aj pravicove nazory a oscilujem niekde na strede. Ono tie stredove strany aj ziskavaju najviac hlasov v poslednych volbach.
Osobne ocakavam dalsiu krizu a to krizu stran ako takych, pretoze podla mna coraz viacej ludom vadi, ze sa musia rozhodnut pre stranu a nevolia sa ludia.
S cim suhlasim je fakt, ze ak sa strany budu hrat na tvrdasov a nespravia s ANO vladu budu asi predcasne volby a ANO ziska 40%, pretoze ludia im to daju vyzrat, ze odvolili a musia znovu a to len preto, ze nikto z ANO nechcel ist do vlady. Takze niektora zo stran nakoniec vymakne a bude vo vlade...vid SK ako sme tu po volbach mali patovu situaciu a ako zazracne 2 strany zrazu obratili pod vidinou predcasnych volieb a stratou dalsich percent.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat