Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Názor na řešení reklamace na CZC.cz

Mozes to riesit s centralou, pretoze vzdy stoji niekto nad niekym a je len otazka trpezlivosti, kedy natrafis na niekoho kto je ochotny si ta vypocut a nieco pre teba spravit.
Ono sa to oplati. Par mesiacov dozadu mi prisla pokuta z leasingovky zatoze neodisla jedna splatka za auto. Neviem preco, nekontroloval som to, mal som trvaly prikaz a nikto ma na nic neupozornil.
"Odvolal" som sa, ale leasingovka mi medzitym naparila dalsiu pokutu za meskanie prvej pokuty a uz to zrazu bolo 50 eur.
Nasral som sa, dal si zavolat vyssiu sarzu k telefonu a svet sa div po par dnoch mi prisiel ospravedlnujuci dopis, ze obe pokuty odvolavaju.
Mna hlavne nasralo, ze mi nikto nedal nic vediet, ze neodisla platba (ani banka, ani leasingovka) a toto som pouzil ako argument, trosku, ze ich povozim po svojom okoli a nikomu ich uz neodporucim, trosku som poukazal na svoju bezchybnu platobnu minulost a lady sa pohli.
Auto uz je splatene a mozno zoberiem aj druhe cez nich, ked mi takto vysli v ustrety, takze vo finale budu aj oni spokojni.
Btw pred par rokmi mi takto dodavatel, od ktoreho som bral za 20-30k rocne tovar nechcel uznat prasknuty novy disk...vraj ak sa skladnici nepriznaju, ze im padol tak mi to neuznaju a hoci som poukazoval na minulost, na svoj obrat, na to, ze som tam takmer nic nereklamoval nikdy tak sa obchodnik na mna vysral.
Odvtedy som u nich uz nic nekupil, takze kto vyhral bitku o prasknuty disk?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat