Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Křižovatky, doprava, provoz...

Jo, doprava v Brně je labůžo. Neustále rozdrbanej městskej okruh, jakmile dodělají nějakou opravu/úpravu, tak to rozkopou o 200 metrů dál (Židenický kasárna -> křižovatka na Maloměřice). Kvůli tomu teď hledám objízdný trasy do práce, ale vyhlídky mizerný, zavřeli i Březinu, objížďka má 10 km.

V neděli jsem po dlouhé době zajel do Olympie. Tam ty křižovatky lepili jak šel čas - křižovatky o mnoha pruzích, každej vede jinam, megakruhový objezdy. Po cestě do Olympie jsem trefil špatnej pruh a musel jsem se otáčet na parkovišti, abych dojel zpátky tam, kam jsem chtěl. Při cestě domů zase přepruhováno, samozřejmě jsem trefil na kruháči odbočovák na Chrlice a musel se točit zpět na odpočívadle. Kdo tam jezdí častěji, nemá problém, pro občasnýho návštěvníka solidní bludiště.
https://mapy.cz/zakladni?x=16.6363121&y=49.1347360&z=18&l=0&base=ophoto

Mimochodem - ta dálnice na cestě do Modřic je taky teď v opravě, takže zúžení, samozřejmě kretén s olítaným vrakem od Audi se mi snažil nacpat před čumák na poslední chvíli, aby náhodou nemusel jel za tou krabicí, ve které jezdím (takový ponížení, přece nepojede za francouzem!).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat