Jo, doprava v Brně je labůžo. Neustále rozdrbanej městskej okruh, jakmile dodělají nějakou opravu/úpravu, tak to rozkopou o 200 metrů dál (Židenický kasárna -> křižovatka na Maloměřice). Kvůli tomu teď hledám objízdný trasy do práce, ale vyhlídky mizerný, zavřeli i Březinu, objížďka má 10 km.
V neděli jsem po dlouhé době zajel do Olympie. Tam ty křižovatky lepili jak šel čas - křižovatky o mnoha pruzích, každej vede jinam, megakruhový objezdy. Po cestě do Olympie jsem trefil špatnej pruh a musel jsem se otáčet na parkovišti, abych dojel zpátky tam, kam jsem chtěl. Při cestě domů zase přepruhováno, samozřejmě jsem trefil na kruháči odbočovák na Chrlice a musel se točit zpět na odpočívadle. Kdo tam jezdí častěji, nemá problém, pro občasnýho návštěvníka solidní bludiště.
https://mapy.cz/zakladni?x=16.6363121&y=49.1347360&z=18&l=0&base=ophoto
Mimochodem - ta dálnice na cestě do Modřic je taky teď v opravě, takže zúžení, samozřejmě kretén s olítaným vrakem od Audi se mi snažil nacpat před čumák na poslední chvíli, aby náhodou nemusel jel za tou krabicí, ve které jezdím (takový ponížení, přece nepojede za francouzem!).