Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Začíná Le Tour

http://www.steephill.tv/players/720/eurosportbrightcove/?title=Brian+Smith:+Sagan+has+made+a+huge+mistake+and+it%27s+not+the+first+time&dashboard=tour-de-france&id=5492140284001&yr=2017
V čase 0:40 - 0:50 je tam pohled shora. Cav tam skutečně drží zadní kolo Demára a Saganův manévr skutečně není nic moc. Sagan si tam drží zadní kolo Bouhanniho (aspoň myslím, že je to on). Jestli měl Cav ubrat včas, když viděl, že se do mezery nevejde poté, co to Sagan zavírá, tak tím spíš měl ubrat Sagan poté, co Bouhanni (jeho zadní kolo) se scuknul s Greipelem a mírně zpomalil. Místo toho opouští zadní kolo Bouhanniho a snaží se přebrat zadní kolo Demára.
Jak moc je to proti pravidlům nedokážu posoudit. Za sebe můžu akorát použít analogii z online závodů GT (i když přiznávám, že jde o něco jiného), kdy podobný manévr - postupné vytlačení soupeře mimo trať - bylo posuzované velice přísně a běžné bylo DQ ze závodu.

Imho ta bariéra je to, čeho se pořadatelé bojí jako čert kříže. Bojí se, že se jim na ní někdo jednou při dojezdu zrakví.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat