Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Šetříte vodou?

Všeobecně, veškeré šetření čímkoliv, vede jen a pouze ke zdražení . To , že jako republika máme smůlu a veškeré toky od nás odtékají, s tím asi nikdo nic nenadělá.
To, že se už dávno měli vybudovat přehrady na zásobování pitnou vodou v dobách sucha je průser, ale celorepublikový standard.

Již za doby, kdy jsem bydlel v paneláku a šetřili jsme jak idioti hlavně teplou vodou, která nikdy teplá pořádně netekla a většinou byla i rezava, se nám toto šetření vždy vrátilo patřičným zdražením.
Stejné to bylo u centrálního topení, hlavně že se vytápěly trávníky na sídlišti a než to dolezlo k nám, bylo 30% v prdeli a zaplať.
Přestěhoval jsem se do obce s 500sty obyvateli, při rekonstrukci nás donutili udělat septik s filtrem, protože kanalizace je pouze na dešťovou vodu a obhajivali to tím, že nebudeme platit stočné .
A Eihle, letos se obec usnesla, že z důvodu rekonstrukce kanalizace a potrubí a já nevím čeho, se schválilo jednorázově zaplatit 350 kč na osobu právě jako stočné ?? Hlava mi to nebere, beru to jako podraz a zlodějinu a nenadělám vůbec nic.

A co se týče problémů s vodou, zakázali už na konci května napouštět bazény pitnou vodou z řádu...kdo chce, bude mu bazén napuštěn cisternou...jenže to má háček. Můj bazén bych z řádu napustil za cca 900 kč, jenže u cisterny zaplatím nejen cestu, ale i čekání při napouštění a je to za lidových 2 000 :)
Takže nasrat, nešetřit, nemá to vůbec žádný smysl .

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat