Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Škola - Průměr známek?

Neviem ako v CR, ale u nas skoly medzi sebou dost sutazia a keby mala hocijaka skola u seba ucitela, ktory takto sikanuje a podhodnocuje ziakov uz by to davno riesila, pretoze by im tahal vedomostny priemer dole.
Navyse dnes okrem riaditela existuje uz kopec pak na riesienie problemov, nadriadene organy, rada skoly, mestske zastupitelstvo a pod.
Okrem toho ucitel, ktory by ziakom daval taketo znamky a pripadne by ich nechal prepadat a tito ziaci by zazracne prechadzali reparatmi by dlho neucil.
Nehovoriac o tom, ze problemove triedy/ziaci sa riesia verejne na poradach a vyjadruje sa k tomu viacero ucitelov, takze ak by to bolo taketo huste ako je to tu popisovane uz by doslo davno k zasahu zo strany riaditela. V opacnom pripade by si riaditel zbytocne ohrozoval svoje miesto a to by musel byt kamikadze.
Bolo by zaujimave vidiet napriklad znamky v inych triedach, kde uci tato ucitelka, takto mame informacie len z jednej strany co byva casto skreslujuci pohlad.
Btw ja byt Pasazerom dam si zavazok, ze chcem mat z CJ za 1. Ked som spominal moje problemu s psychopatickou rustinarkou reagoval som totizto tak, ze som sa tu Rustinu ucil a nechal este doucovat najlepsou rustinarkou z triedy a tu Rustinu som naozaj dost dobre ovladal/ovladam. U inej ucitelky by som mal velmi pravdepodobne za 1. Ja som to sice nedal lebo to by nedal ani rodeny Rus u nej, ale aspon som to skusil;o).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat