Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Škola - Průměr známek?

Pokud je s ní opravdu k nevydržení a bez ohledu na to, jestli se snažíte nebo ne, vám stejně solí trojky a čtyřky, protože vás prostě CHCE topit, tak to stojí za řešení.

Máte v třídě nějaké "premianty", kteří mají všude v pohodě jedničky/dvojky a jen u této učitelky plavou? Někteří, kteří mohli mít v pohodě vyznamenání, kdyby nedostali "neprávem" trojku od ní? Jsi to ty? Čistě podle jazyka, jak se vyjadřuješ, patří k té lepší části studentstva, co umí zformulovat myšlenku a nečiní jí problém gramatika. Takže pokud tam jste takoví "normální", pak by bylo ideální, aby se dva, tři tihle jedinci vydali za ředitelem a situaci s ním probrali.

Ale jak říkám, musí to být takoví, kteří jsou ve škole už zanesení ve škatulce "slušňáků". Názor trojkařů nebude mít váhu.

Máte tam pro stejný předmět i jiné kantory? Zkuste řediteli navrhnout, ať vám pro příští rok dá jiného kantora, ať se ukáže, jestli jste opravdu tak hloupí nebo jestli je problém "jinde".
Operujte i s dalšími argumenty - ztráta motivace se cokoliv učit, když to stejně líp než na trojku nebude... Ztráta chuti učit se co nejlíp v ostatních předmětech a dosáhnout na vyznamenání - k čemu se učit jinde, když tenhle jeden předmět vás stejně potopí... atd. Už jste na střední škole, určitě vás napadne spousta argumentů. To, co je v hlavě, se dá vždy přetavit do diskutovatelného názoru očištěného od emocí. Klidně se bavte i o jejím projevu, zdravení/nezdravení mimo školu a jak vám nedává dobrý příklad toho, jak se chovat....

Pokud je ředitel kamarád s tou učitelkou a nebude chtít situaci řešit, nezbývá, než se obrátit na zřizovatele školy - to je většinou obec.

A jestli to chcete řešit, tak teď - v září už bude pozdě.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat