Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obohacovači obohatili Berlín

Tohle jsem napsal do redakce Novinek.cz ke kauze CNN:

[i]Dobrý den do redakce,
myslím, že Vám unikla jedna velice důležitá zpráva. :-)

https://www.rt.com/usa/394316-veritas-cnn-undercover-video/

Pravda konečně vítězí nad lží a nenávistí! To bychom měli přeci v naší demokratické společnosti ocenit a oslavovat! Tak hurá do uveřejnění vážená redakce! Ničeho a nikoho se nebojte![/i]

Díky alternativním mediím už delší dobu vím, co je CNN (a nejen CNN) zač. Ale jsem rád, že jsi další, kdo nad mainstreamovými medií začíná přemýšlet a uvědomovat si, co za propagandu ve skutečnosti šíří. Je možné jim pak v jiných důležitých otázkách věřit? Nelze... A co je nejhorší!! Naše veřejnoprávní televize tyhle sračky absolutně bez kritiky přebírala! Viz údajné ovlivňování voleb Ruskem v USA, viz. před volbami v USA dehonestace Trumpa - to bylo k zblití. Ale čím dál více lidí tohle vidí. S takovou za chvíli většina lidí přestane platit poplatky a to bude dobře. Pak se doufám chopí vedení (hlavně zpravodajství) ČT někdo nestranný. Už aby ta doba nastala!
No pak jsou tu boužel tací jako touchwood, kterým i kdybys důkazy předložil na zlatém podnose a přímo od boha, tak si pojedou tu svoji, ale za všechno prostě nakonec stejně může Rusko, že jo - to je trapárna na entou. :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat