Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obohacovači obohatili Berlín

Pánové, ty vaše přestřelky, to je pořád dokola jedna a ta samá písnička. Je tu jediná příčina toho všeho a tou je přílišná tolerance a neschopnost politiků oddělit zrno od plev. Není problém náboženství, v tomto případě islám ani národnost, ale pouze jedovaté složky islámu jako např. právo Šaria. Jaký je doprčic problém, aby se v parlamentu usnesli a postavily před zákon vyznávat právo šaria a s tím spojená zvěrstva? Vůbec žádný!! A nikdo (hlavně ze zahraničních "neziskovek") by nemohl tento zákon napadnout jako omezující svobodu, protože šaria sama omezuje práva druhých a právo na život, pokud nejsi "ten správný" věřící. Všechno je tak jednoduše proveditelné!
Jak by podle mě měl takový zákon vypadat (a možná nevypíši vše podstatné - můžete mě doplnit):
1) Zakázat propagaci a praktikování práva šaria - (povznést na úroveň trestného činu pod trestem odnětí svobody nebo vyhoštění ze země)
2) Přísná kontrola mešit a zákazat v těchto prostorách nabádání k šarii
3) Zákaz tajných spolčování za účelem praktikování a propagace práva šaria (je jasné, že pokud by neměli šarijáci možnost tohle zvěrstvo veřejně praktikovat, dělali by to tajně)
4) ??

Ten zákon by měl pár řádků, ale výsledek by byl ten, že by tu byl klid a fanatičtí muslimové by neměli důvod naši zemi obývat. Největší problém vidím v politicích. Jsou to zaprodanci určitým klanově korporátním skupinám, tudíž mají nějaký závazek, ale bohužel ne vůči vlastnímu obyvatelstvu. Tyhle volby rozhodnou, kam bude naše země směřovat. Už teď vychází na povrch určité zprávy, že nyní před volbami jsou všichni v jednom šiku proti migraci a že nebudeme nikoho přijímat, ale po volbách se vše opět otočí.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat