Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obohacovači obohatili Berlín

Ano to znie logicky, co hovoris. Vsetko to boli moslimovia, vacsina z nich revala Alah Akbar = logicky sa ponuka zaver, ze za to moze Islam.
Ja uznavam tento lakavy zaver, pretoze ma logiku, ale co tak uznat aj ine argumentyz druhej strany?
Podme na to matematicky. V EU zije uz mnoho desatroci desiatky mlionov moslimov. Doteraz nevrazdili, respektive nevybocovali z krestanskeho priemeru.
Zrazu tu mame nejake utecenecke vlny a zacina sa nam mnozit teror, ktoreho dovodom je podla vas vierovyznanie. Ked je to nabozenstvo podla vas vadne a moze za tieto vlny utokov preco zacalo byt vadne az teraz? Preco moslimovia nevrazdili uz predtym?
Nie je problem skor v radikalizacii v krajinach mimo EU, ktore nam to sem vyvazaju? Nesuvisi to skor s padom stabilnych rezimov v Iraku, Lybi, ci v Syrii? Nesuvisi to so zmenou v Turecku, ktore bolo dlhe roky vzorom islamskeho statu, ktory sa neriadi Islamom?
Btw, keby uzname to veeeeelke zjednodusenie pomenovania zdroja problemu a teda za vsetko moze Islam riesenie je ake? Vyhodime z EU vsetkych moslimov? Postavime to nabozenstvo mimo zakon? Zacne represie proti jeho vyznavacom? Budeme trestat desiatky milionov ludi za zlociny par desiatok? A zase kolektivne?
Ja ti nevim Karle, ale mne to proste kurevsky pripomina to obdobie pred II.svetovou, ked sapodobne nalady v Europe sirili voci Zidom.
Btw v EU umieraju deti na popovom koncerte, v Syrii kazdy den vo vojne a mne je jedno, ci je to zasluhou Asada, povstalcov, amikov, ci Rusov. AKurat to nemam kazdy den v spravach, takze sa o tom akosik nediskutuje. A vlastne su to moslimske deti, takze nas to ani nezaujima.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat