Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obohacovači obohatili Berlín

Sorry ja rozlisujem statnu prislusnost ludi podla toho, co maju v papieroch, nie podla toho, co si myslia a ako konaju.

A zas si mýli štátnu príslušnosť s národnosťou. Darmo. :-D

Vy tu popierate zakladne logicke postupy, Cech je ten, co ma ceske obcianstvo Slovak je ten, co ma slovenske. amik ma americky pas a Rus rusky.

V Ruskej federácii existuje XY etnických skupín už odjakživa. Niektoré etniká majú síce v rámci federácie svoje republiky, ale tie sú asi na úrovni našich krajov, čiže všetky spadajú pod centrálnu vládu dominantného národa teda Rusov a Ruska. Tak teda žijú, narodili sa v Rusku, hovoria po rusky ako druhou materčinou, majú ruský pas, ruské občianstvo, ale predsa sa za Rusov nepovažujú. Rusi sú Rusi, volžskí Nemci sú Nemci, Čuvaši sú Čuvaši, Tatári Tatári atď. Ty ich však so svojou ignorantskou logikou všetkých hádžeš do vreca s Rusmi, lebo však majú ruský pas, nie? Žijú v Rusku, nie? Tak sú to Rusi, a hotovo, viac ma nezaujíma....Asi by si tam veľmi nepochodil. Maximálne by im tvoj prístup pripomenul staré dobré červené časy, počas ktorých im ich unikátna identita bola braná podobným zmýšľaním, všetci žijeme v ZSSR, tak sme Sovieti.

Nabuduce zacneme popierat, ze cierna je cierna lebo

Ty vole, veď presne to ty robíš, popieraš, že niekto je moslim a Arab, lebo žije v Británii.

Zarni: Jeho serie práve tá realita, že sa jeho sny o rovnostárskom svete rúcajú a k tomu napomáhajú aj média, ktoré sa opovažujú vec napísať taká aká je. Chcelo by to viac politickej korektnosti. Predsa si nemôžeme priznať, že to bol moslim, a útok bol motivovaný jeho vierou. Média by sa mali dostať na nemeckú úroveň, t.j. Nemec severoafrického výzoru, psychicky narušený jedinec a podobné nezmysly.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat