Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obohacovači obohatili Berlín

Sorry ja rozlisujem statnu prislusnost ludi podla toho, co maju v papieroch, nie podla toho, co si myslia a ako konaju.
Pre mna to bolo Kanadan, pretoze mal kanadsky pas. Ze bol moslim, ze bol debil, ze to mal v hlave pomylene nemeni nic na tom, ze bol Kanadan.
Vy tu popierate zakladne logicke postupy, Cech je ten, co ma ceske obcianstvo Slovak je ten, co ma slovenske. amik ma americky pas a Rus rusky.
Ake zmyslanie, co tam pletiete farbu pleti, vierovyznanie, zmyslanie, ci konanie?
Nabuduce zacneme popierat, ze cierna je cierna lebo...ani ma nepada aky stupidny argument by ste mohli vymysliet, ale po tvojich argumentoch zacinam verit, ze niekto nieco vymysli.
Co to je preboha? Nejaka snada ocistit Kanadu od zodpovednosti, ze neviem kolko rokov zil na jej uzemi debil a ze mu dala svoje obcianstvo?
Btw v Kanade ziju dvaja moji spoluziaci zo zakladky...obaja maju kandeske obcianstvo a kedze podla nasich zakonov prisli o to slovenske su to uz len Kanadania aj ked polovicu zivota zili na Slovensku. A keby im aj to slovenske obcianstvo zostalo furt by to boli Kanadania (aj Slovaci zaroven), pretoze by mali aj taky aj taky pas.
Edit: S definiciou terorizmu je to tazke, pretozekazdy si to vysvetluje inak a dnes je za terorizmus oznacene uz skoro vsetko. Slovo teror ej odvodene od Terrere, co znamena postrasit, takze pod terorizmus moze spadat hociajky cin, ktoreho ulohou je niekoho vystrasit/vydesit.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat