Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obohacovači obohatili Berlín

Ale prosím Ťa, tak toto som teraz od teba fakt nečakal, mal som ťa za rozumnejšieho :-D

Globálne čo? Ako chceš bojovať proti niečomu takému abstraktnému a nepreukázateľnému? Keď všetky prognózy všelijakých pochybných pseudovedcov sa zatiaľ ukázali byť nepravdivé. Uterákovci nás tu vraždia na uliciach, Európa je na tom demograficky žalostne, pôvodní obyvatelia majú jednodetné rodiny, zatiaľ čo oni majú minimálne päť, všetky "hystérie" nás, rasistov, fašistov, nacistov a xenofóbov nadobúdajú reálny rozmer, ale ty chceš bojovať proti globálnemu otepľovaniu radšej :D Som zvedavý, kto bude v budúcnosti planétu ako-tak udržiavať, keď väčšinu obyvateľstva budú tvoriť tí, vďaka ktorým sa európske metropoly premieňajú na jedno obrovské smetisko. Nevedel som, že si takýto ekobojovník. :-D

Ked v 70-80 rokoch riadila v v Europe IRA, ETA, ci RAF nezdoraznovala sa ich nabozenska prislusnost, ale to, ze to boli teoriristi a odkial boli.

A pre teba vôbec nie je dôležitý ten kontext? V prípade IRA a ETA, útoky neboli nábožensky motivované, ale národnostne, preto sa zdôrazňuje ich národnosť. Íri nenávideli Angličanov, o to tam išlo, nie o ich náboženstvo, boli síce iného vierovyznania, teda katolíci vs anglikáni, ale to koniec koncov nehralo takú rolu, keďže práve veľa členov IRA boli tiež anglikáni.
Okrem toho, keď sa povie, že to bol moslim, tak automaticky si aj vieš domyslieť, akej národnosti približne mohol byť. Pokým medzitým vieš samozrejme odlišovať a nespletieš si Islanďana s Aborigénom.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat