Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obohacovači obohatili Berlín

V rozhovore neodznelo, ze to navrhuje ona a navyse ona to opravila, ze slo o prekrutenie, respektive vytrhnutie z kontextu. Podla poslankyne novinarka sikovne vynechala otazku, co dala predtym, aby mala takuto bombu v clanku.

"Nikdy nebolo predmetom debaty usídľovať celé dediny utečencov v nejakej členskej krajine EÚ proti jej vôli," citovali političku neskôr znova noviny Neue Osnabrücker Zeitung.

Podľa europoslaneckého webu političky zodpovedala Kellerová v predchádzajúcom rozhovore na otázku, v ktorom novinárka hovorila o "presídlenie sýrskej dediny do Lotyšska". "Ska nikdy nenavrhovala posielať celé dediny do východnej Európy," stojí vo vyhlásení.

Politicku nepoznam, mozno je uderena na hlavu, ale zase vieme ako sa daju prekrucat fakty a vytrhavat z kontextu v novinach, kde ide o citanost. Ono veci sa radi prekrucaju aj v beznom zivote. Vsetko by napriklad vyriesili povinne autorizacie rozhovorov s novinarmi.
Uvediem priklad...trojban, ktory som tu udelil bol za spravanie nie za nazory...povedal som to uz 358x a aj tak tu stale citam obcas provokacne poznamky ako sa tu banuje za "nevhodne nazory", pretoze sa to proste mojim oponentom hodi do kontextu, ze ja som ten zli cenzurista, s ktorym, ked niekto nesuhlasi dostane hned ban.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat