Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obohacovači obohatili Berlín

Biely terorista zautocil na svojich krajanov (vacsina z nich boli Briti urcite) akurat boli ineho vierovyznania.

Prosím? To na čo zaútočil, Briti určite neboli. Zaútočil na skupinu moslimov sláviacich Ramadan vychádzajúcich z mešity. Pokiaľ viem, Briti nevyznávajú islam, neoslavujú Ramadán, nenosia na hlave ručníky a hlavne nie sú vôbec potmavší.

Nič iné ako generalizácia a kolektívna vina nám nezostáva. V histórii sa práve 1000x ukázalo, že toto je najúčinnejším riešením. Nie je v našom záujme, aby v Európe boli. Nie len kvôli terorizmu, ale aj z geopolitického hľadiska, nechceme predsa, aby nám z Európy spravili demograficky a kultúrne treťosvetový kontinent. Aj keď sú len veľmi malá časť moslimov teroristi, nepochybujem, že väčšina nimi ani len neopovrhuje, tak ako nedávno ukázali futbalisti zo Saudskej Árabie. Moslimovia v Európe na tom určite nebudú inak.

Samozrejme, pod podmienkou splnenia prísnych kritérii by som zvážil politické výnimky pre moslimov, ktorý krajine v ktorej žijú prinášajú nejaký úžitok, napr. ako tomu tvojmu doktorovi. V tom by nemusel byť problém, nemusíš to vždy vyťahovať ako príklad.
Ale aby som riskoval tisíce životov bielych Európanov kvôli niekoľkým "dobrým" mohamedánom, to je vylúčené. Naše životy sú cennejšie ako tie ich. Prečo? Lebo sú naše.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat