Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Obohacovači obohatili Berlín

Tebe unikol jeden fakt. Terorirsti sa nezabijaju navzajom.
Biely terorista zautocil na svojich krajanov (vacsina z nich boli Briti urcite) akurat boli ineho vierovyznania. Silne pochybujem, ze medzi zabitymi a zranenymi bol nejaky moslimsky terorista.
Druhe co ti uniklo, ze na svet zije min cez 2mld moslimov a radikalne strany v EU vyzyvaju na "svatu" vojnu proti vsetkym moslimom. Opat kolektivna vina, opat ta ista chyba. Nabozenska, rasova, etnicka vojna...to uz tu bolo 1000x a je to 1000x opakovana chyba.
Preco by som mal bojovat proti moslimom? Pretoze veeeelmi mala cast z nich su teroristi? Keby som Spaniel budem nenavidiet Baskov, pretoze zopar z nich boli v ETA?
Co je to za debony pristup kolektivnej viny?
Kolektivna vina bola vzy o propagande. Rusi nenavideli cez vojnu Nemcov, pretoze mala cast z nich ( a hlavne SS) robila cez vojnu zverstva. Pritom drviva vacsinou vojakov Wermachtu boli normalni ludia s ludskym citenim. Lenze ruska propaganda sikovne vyuzila riadenie SS a ked Rusi dobyvali Nemecko robili to iste, pretoze ich tak nainfikovali. Naco to cele bolo? Aby "lepsie" bojovali? Aby sa pomstili za par tisic dementov celemu narodu na jeho civilnom obyvatelstve?
Ano podme bojovat proti teroristom, vyhodme ich z EU, zabranme im, aby sa sem dostavali a lanarili si dalsie ovecky. Nie proti moslimom, proti teroristom.
Ak by som mal striktne dodrziavat navrhy radikalov z EU tak zajtra musim ist do PE a vykopat zo statu alebo zabit lekara, ktori priviedol na svet obe moje deti. Leb preto, ze je moslim a tych predsa v EU nechceme, ze?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat