Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem co si myslíte o "umělcích"

Co jsem koukal do toho blogu, napadá mne, že ten student na plnou hubu (spíš na plnou klávesnici) vyjádřil názor co asi mají absolventi v množství větším než malém na diplomové a podobné práce. Holt se ty práce musí zadat a napsat (a ohodnotit) a přes to vlak nejede. Ale kde brát tolik témat?
Když už se reformuje školství, že pomalu nezůstává kámen na kameni, co takhle, kdyby diplomové práce psali jen ti co mají o čem psát (a ti by třeba dostali titul napsaný velkými písmeny) a ti ostatní by dostali jen potvrzení o absolvování školy (případně titul napsaný malými písmeny)? Asi by se ušetřilo hodně papíru.

Tak třeba já jsem vyplodil na FEL ČVUT diplomovou práci co nic neřešila a asi ji četl jen vedoucí práce (kdo ví, jestli). Když jsem absolvoval postgraduál, mou závěrečnou práci asi četl stejný počet čtenářů. ale popisoval jsem v ní řešení co jsem z vlastní iniciativy vymyslel a uvedl do života v podniku, kde jsem tehdy pracoval. Pravda, v plánu toho podniku to nebylo, soudruhy vedoucí to nezajímalo, ale tehdy se to tam dost rozšířilo stylem: "Hele, to by se nám hodilo, udělej mi to taky."

Co se týká umění tomu nerozumím, tak se do toho nepletu.

http://debaty.net/debates/30674-to-je-krasa-doprcicuzjednou

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat