Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co poviete na Erdoganovu ochranku a jej vyciny v zahranici?

Celkom zaujimave video zo zahranicnej cesty Erdogana v USA.
Podla videa a popisu to vyzera akoby stupenci Erdogana a clenovia jeho stabu (ochranky) napadli demonstrantov pocase jeho stretnutia s Donaldinom a zaskocili policiu Washington D.C.
Zaujimave je aj vyhlasenie ekvadorskeho ministra zahranicnych veci, ktory potvrdil "skoro identicky" incident pocas jeho navstevy Ekvadoru.
Celkom sa divim ako to amici nezvladli, ked ma Erdoganova suita takuto povest.
Pozrel som si par videi a pride mi divne, ze pri statnej navsteve si robi poriadky v sirsom okoli prezidenta jeho ochranka, pretoze tych incidentov je natocenych pomerne dost.
Asi sa nerozumiem systemu ochrany tureckeho prezidenta;o).

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
zabúdate na pár maličkostí,v mnohých krajinách je aj verbálne napadnutie vládneho činitela trestný č… poslední
audax 02.06.2017 13:48
audax

zabúdate na pár maličkostí,v mnohých krajinách je aj verbálne napadnutie vládneho činitela trestný čin a protestujúci napadol svojim spôsobom chráneného činitela tiež na cudzej pôde a dostal za to patričnú odozvu od ochranky chránenej osoby....každá chránená osoba-prezident,premier etc má právo byť chránený svojou ochrankou aj pri návšeteve cudzieho štátu,a hostitelský štát má povinnosť mať k dispozícii a v prípade potreby poskytnúť svoju ochranku,ale chránená osoba nemá povinnosť využiť výlučne ochranku hostitelskej krajiny a ochranka z krajiny chránenej osoby sa bude riadiť obvyklými predpismi a potrebami,ktoré sú bežné v ich krajine........
.........konzulát,vyslanectvo etc si volia stupeň ochrany podla svojich požiadaviek,nie vždy je to budova ako z amerického akčného filmu chránená niekolkými tankovými divíziami,lietadlovými loďami,protivzdušnou obranou a plne vyzbrojeným letectvom a ponorkami vo vodovodnom systéme a v záhradnom bazéne.......

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru