Dominikánská republika
Uvažuji, že se letos podíváme do DR, ale problém je že nevíme do jaké oblasti. Mám dva favority a to Punta Cana a Bayahibe. Kdyby tu byl někdo kdo může porovnat či doporučit i jinou oblast tak ať se ozve. Sbírám informace všude možně a i když je do dovolené času ještě dost (chceme jet za rok v zimě) tak chci mít co nejdříve jasno a už jen vybírat hotel a následně termín.
Kamarád/klient tam byl 2x, měl by se u mě během pár dní ukázat, optám se ho.
Mě by to tam netáhlo. Mám jen dvě oblíbené zahraniční lokality, v prvé řadě (na Slovensku) Podhájská a pak už jen Pittsburgh :)
Jj poptej se ho.
Ja zase chci za zivot poznat co nejvice zemi a Karibska oblast me laka suverenne nejvice.
ja sa spýtam teba na tu Podhájsku ak možem... poznam to z detstva ako kopu teplých plytkých bazénov na sedenie, kde sa močili dochodcovia. Ako to tam vyzerá teraz? je tam nejaký plavecký bazén? S akou vodou? Sú tam nejaké atrakcie pre deti? Web som si pozeral, ale nejak ma to nepresvedcilo
Jsou tam dva plavecké bazény, jeden tak 1,5m, jeden přes 2. S normální pitnou vodou.
Pro děti je tam teď (teď ne, v létě, myslím od 6. měsíce) nově otevřené tobogánové centrum, je tam i několik různých (a různě velkých) bazénů pro děcka , s nějakými skluzavkami apod.
Před pár lety dostavěli v areálu centrum Akvamarín (platí se zvlášť), kde je několik dalších bazénů, venkovních i vnitřních - styl jako v Györu - je tam relativně málo lidí.
My jsme s manželkou už taky skorodůchodci, tak to asi vidíme jinak než akční mládežníci :) Loni jsme tam byli jednou i s vnučkou (8 let) a jí se tam velmi líbilo.
Samozřejmě už tam všechno známe, máme oblíbené restaurace, ubytování, zmrzlinu, víme, co určitě ne. Pokud bys chtěl konkrétněji, klidně doporučím nejlepší stravování v areálu i mimo něj, co koupit, kde se ubytovat..
dakujem, urcite sa ozvem s par otázkami. Mame okolo 40, dve deti, jedno 8, druhe postihnute, mentalne tiez asi tak, takze ziadna divocina, skor klud a pohoda. Poslem mail, pripadne miestnu postu... funguje?
promiň pejsku, to druhé dítě má taky věk. ty jsi ho neřekl. proč?
14, vyzerá na 20, mentalne 8. je to dôležité?
a ked uz to chces vediet, nie je moje.
Proč? matku som spoznal ked som šefoval azylovému domu, dost neprofesionalne, viem. Este nejake otazky kocourku?
připadlo mi, že ho nemáš rád. podle té starobylé bajky o lvu za mříží jsme tam evidentně my.
všetky 3 sú moje. ved som to tak chcel a nic na tom nemienim menit
navždy osmiletý. to je v pořádku.
PS: poznam o levovi a mysi, ale o levovi a mrezi??? (mřiž=mreža)
čéče nemůžu to najít. každopádně to byl rozhovor lva za mříží a člověka. povídka(bajka?) probíhala ve smyslu, kdo je vlastně za mříží. lev to vyhrál. edit// mreža.
Klidně se ptej :)
Místní pošta se mi zdá lepší na poradna.net než tady, tak raději tam.