Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nezůstavejte ve škole

PS: bohužel téměř nikdo netrefil ČR nebo státy okolo

Ja nevim, jestli ses koukal na jiny video nebo co, ale mne prislo, ze celkem dost lidi trefilo minimalne ty "staty okolo" (Nemecko/Polsko/Rakousko) a az prekvapive celkem dost lidi trefilo i tu CR. (tedy pro me prekvapive, cekala jsem 0 nebo maximalne 1 exota)

Na to, jakej jsme zadek sveta, to neni spatny ;-)

Ja se teda priznam, ze jsem koukala jen asi prvni dve minuty, tak mozna jsem o neco prisla, ale myslim, ze na udelani nejakyho zakladniho obrazku to celkem staci. Nejvetsi problem je obecne ta vychodni Evropa, ale ono asi neni moc divu, protoze z hlediska nejakyho vlivu nebo znamosti ve svete je vychodni Evropa dost nepodstatna.

Ja taky v Americe se stoprocentni jistotou trefim Texas, Kalifornii, Floridu, Washington (stat, ne mesto), zbytek bych videla tak z poloviny na aspon priblizne poneti, kde zhruba to je, a druhou polovinu neco na zpusob "jo, tenhle stat existuje, ale nemam sajn, kde".

(jo a jako mala jsem milovala ruzne vyukove programy na pocitaci, meli jsme i nejakej na zemepis, slepe mapy.. tak tenkrat jsem byla prakticky geografickej expert.. ale uz se mi to z hlavy vykourilo :-D)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat