banování userů
dobrá, ku zabanování založím dotaz. to, že zabanuješ losi usera, není důvod k zabanování jeho názoru.
dobrá, ku zabanování založím dotaz. to, že zabanuješ losi usera, není důvod k zabanování jeho názoru.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Tohle je směšný...
Do debat přispívám minimálně, protože na to nemám čas ani náladu, nikdy nikdo tu… Redsnake 08.03.2016 16:10 |
Redsnake | |
Aspoň "padli" za správnou věc. Jejich jediná chyba byla, že se občas neovládli a použili vulgarismy,… lost johnny 08.03.2016 17:56 |
lost johnny | |
Aspoň "padli" za správnou věc.
Hotoví mučedníci za Alláh... oh wait! ]:) touchwood 09.03.2016 07:16 |
touchwood | |
Škoda. Chodil jsem se pravidelně pobavit jak Vás Cejna s Radkem cupujou na kousky. vitas 09.03.2016 13:50 |
vitas | |
Vážně? Mně to připadalo přesně obráceně. ;-) Už jen to, že museli sprostě nadávat, aby si dodali váh… poslední touchwood 09.03.2016 14:15 |
touchwood |
Tohle je směšný...
Do debat přispívám minimálně, protože na to nemám čas ani náladu, nikdy nikdo tu nedebatoval, jen se tu lidi dokola přesvědčují o svých názorech, ale teď tu zůstal jeden tým a názoroví oponenti jsou naprosto evidentně povražděni
Aspoň "padli" za správnou věc. Jejich jediná chyba byla, že se občas neovládli a použili vulgarismy, což se dá pochopit, když tu často sami stáli proti tolika lžím. Je to docela škoda, protože argumentačně měli jasně navrch a pomáhali dostat mezi lidi názory oficiální propagandou potlačené. Místní hoši neobstáli svými argumenty, tak se chytli aspoň těch vulgarismů jako vítané záminky svoje odpůrce zablokovat.
Hotoví mučedníci za Alláh... oh wait!![]:)](//common4.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Škoda. Chodil jsem se pravidelně pobavit jak Vás Cejna s Radkem cupujou na kousky.
Vážně? Mně to připadalo přesně obráceně.
Už jen to, že museli sprostě nadávat, aby si dodali váhu o něčem vypovídá.