maličká pripomenka k malej pripomienke:myslím že nemýlime,slovné spojenie chutný alebo šťavnatý steak v jedálnom lístku by si si Ty osobne napr. vysvetlil ako ? čo si má hosť predstaviť pod pojmom šťavnatý steak,chrumkavý šalát,veselý šalát s prekvapením a podobne....ano čašníkovi povieme,chceme ho prepečený,stredne prepečený,krvavý, ale podstatou steaku ako takého by malo byť to,že bude chutný a aj šťavnatý,nie nechutný a vysušený......zrejme sa na tom zhodnú aj ostatní,že ako potencionálni zákazníci nepožadujeme,aby tam bolo doslovne napísané hovädzí steak prepečený,pod tým znovu hovädzí steak stredne prepečený,a pod tým zasa znovu hovädzí steak krvavý,to si upresní každý pri objednávke s konkrétnym obsluhujúcim personálom ako ho chce mať,len niektorí proste sme upozornili na to,že je často úplne kontaproduktívne tam uvádzať názov "chutný steak zámockej pani v ružových obláčkoch",proste úplne stačí uviesť hovädzí steak/gramáž/cena,obvykle práve v jednoduchosti je krása.....a práve u chilli by nebolo od veci uviesť variabilitu-extra pálivé,pikantné,jemne pálivé etc,je obrovský rozdiel medzi jalapeňos,piri-piri,red-rawit,habaneros,habaneros-chilensitos,scotch bonnet,red-rawitt scorpio,fresno,padron,serenade...etc