prívlastky tam zbytočne nedávaj,každý predpokladá,že keď si vyberie steak,tak bude taký aký má byť,nepotrebuje čítať že bude šťavnatý,potrebuje vedieť,či bude medium alebo rare,alebo medium rare,či bude z kravy,pštrosa,klokana,horšie bude keď bude zelený,keď niekto bude chcieť šošovicový šalát,tak bude hladať šošovicový šalát,nie granulované prdidlo,nikoho nebude zaujímať názov chrumkavý šalát,ale z čoho bude šalát,či to bude uhorka,alebo klasika čalamáda z hypermarketu,alebo niečo iné.........jedálny lístok sprav jednoduchý,prehladný a aby bol hlavne aktuálny,väčšina ludí ide do reštaurácie a podobného zariadenia za účelom sa najesť,nie hodnotiť umeleckú kvalitu jedálneho lístka a vizuálna hodnota jedálneho lístka nezachráni to,keď bude niekto čakať na objednávku 1,5 hodiny a nakoniec dostane studené párky a teplé pivo....