U mňa víťazí odpoveď žiadne, ako nutné zlo prežijem Bounty (podľa možnosti v horkej čokoláde).
Snažím se sladké omezit, když už "musím" tak Twix. Naopak důsledně bojkotuju firmu Mondelez.
To sa nedivím, tie poľské "piškóty" sú fakt hnusné.
piškoty vzal čert, ale zničili Tatranky a Horalky.
Ten skandal je skor "skandal". Nemka objavila 5mm kusok plastu v cokolade, ktory sa tam mohol dostat milion sposobmi a kedze mudre hlavy povedali, ze sa mohla udusit stahuju cele sarze.
Súhlas, tiež som kedysi dávno našiel v rožku kúsok plastu, ale nepísal som o tom do médií, na soc.siete (tie ešte neboli ani v päťročnom pláne) a nesťahovali kvôli tomu žiadne šarže. Takýchto pseudokáuz je za rok asi 50, len mi to proste vnuklo námet na debatu.
A kdyby to neudělali a našlo se to ještě někde jinde, budeš vykřikovat, že jsou výrobci nezodpovědní a kdesi cosi.
Z českého trhu to vůbec stahovat nemusí, jedná se o úpravu specificky na míru chuťovým očekáváním v regionu.
Onehdy jsme někam jeli, manželka si odskočila na benzínce na WC a bylo jí trapné si od obsluhy jen tak vyžádat klíč, tak si tam něco i koupila, náhodou sáhla po tyčince Snickers. Říkal jsem si: "Máme to vyhodit, tak to raději sežeru." Velebnosti, to byl poblión. Jak je v reklamě slogan: "Jdi do Snickers", tak bych to znění trochu upravil: "Se Snickers jděte do (_!_)".
Kaštany, Bounty, Marska.
Flint bílý, KOKO a banány v čokoládě XL
Je nanejvýš zřejmé, pro co jsem hlasoval.
twix?
Nechte toho, zrovna dnes jsem začal držet dietu.
Jo? Proč to? Zrovna jsem si pochutnal na studentské pečeti mléčné. Na celé
Protože mi před patnácti kily bylo celkově tak nějak líp...
Jo, to mně taky. Ale i s různými pochutinami je dobře
Kofila, Milena, Kaštany
sladký nemusím. maximálně bábovku. ale musí být z vepřovýho. ze sladkýho tak jednou za rok bílou tobleronku, pokud seženu.
LINA arašídová...hmmm mňaaam je ji plna huba, je takova jina, takova plna, nevim cim to je ale ujizdel jsem na ni neskutecne..bejvávalo...ted se drzim zpatky .
U mňa víťazí odpoveď žiadne, ako nutné zlo prežijem Bounty (podľa možnosti v horkej čokoláde).
Snažím se sladké omezit, když už "musím" tak Twix. Naopak důsledně bojkotuju firmu Mondelez.
To sa nedivím, tie poľské "piškóty" sú fakt hnusné.
piškoty vzal čert, ale zničili Tatranky a Horalky.
Ten skandal je skor "skandal".
Nemka objavila 5mm kusok plastu v cokolade, ktory sa tam mohol dostat milion sposobmi a kedze mudre hlavy povedali, ze sa mohla udusit stahuju cele sarze.
Súhlas, tiež som kedysi dávno našiel v rožku kúsok plastu, ale nepísal som o tom do médií, na soc.siete (tie ešte neboli ani v päťročnom pláne) a nesťahovali kvôli tomu žiadne šarže. Takýchto pseudokáuz je za rok asi 50, len mi to proste vnuklo námet na debatu.
A kdyby to neudělali a našlo se to ještě někde jinde, budeš vykřikovat, že jsou výrobci nezodpovědní a kdesi cosi.
Z českého trhu to vůbec stahovat nemusí, jedná se o úpravu specificky na míru chuťovým očekáváním v regionu.
Onehdy jsme někam jeli, manželka si odskočila na benzínce na WC a bylo jí trapné si od obsluhy jen tak vyžádat klíč, tak si tam něco i koupila, náhodou sáhla po tyčince Snickers. Říkal jsem si: "Máme to vyhodit, tak to raději sežeru." Velebnosti, to byl poblión. Jak je v reklamě slogan: "Jdi do Snickers", tak bych to znění trochu upravil: "Se Snickers jděte do (_!_)".
Kaštany, Bounty, Marska.
Flint bílý, KOKO a banány v čokoládě XL
Je nanejvýš zřejmé, pro co jsem hlasoval.
twix?
Nechte toho, zrovna dnes jsem začal držet dietu.
Jo? Proč to? Zrovna jsem si pochutnal na studentské pečeti mléčné. Na celé
Protože mi před patnácti kily bylo celkově tak nějak líp...
Jo, to mně taky. Ale i s různými pochutinami je dobře
Kofila, Milena, Kaštany
sladký nemusím. maximálně bábovku. ale musí být z vepřovýho. ze sladkýho tak jednou za rok bílou tobleronku, pokud seženu.
LINA arašídová...hmmm mňaaam je ji plna huba, je takova jina, takova plna, nevim cim to je ale ujizdel jsem na ni neskutecne..bejvávalo...ted se drzim zpatky .