Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Multikulti chovani je proste proti prirode a prirodnimu vyberu. Nejde to z genu vymazat za par generaci a navic je to i obrovska chyba, protoze pak misto tvych genu tady budou jiny. To je velice jednoduchy fakt. No a my navic k tem genum muzeme pridat i to, co zvirata moc nemaji - totiz inteligenci a umeni byt vychcanej prospechar. No a kdyz to spojis tak vysledek dela tyto lidi, proto jsem zminoval ten genetickej drift, ktery zazivame na vlastni kuzi.

Rozumim jak to myslis s tim, ze to nechapes, ale ono to lze celkem lehce pochopit prave na tom, cos napsal v poslednim odstavci. Prave proto, ze tito nemocni jedinci (ve skutecnym zivote v prirode by proste neprezili) si uzurpuji moc nad temi, co je jim vse jedno (vetsina spolecnosti, ktere kdyz to lehce prezenu ke stesti staci vikendovy nakupy a 1x za rok Chorvatsko), ovladaji dulezity verejny funkce. Predstav si nejaky kmen domorodcu treba v Americe, kteri by si za nacelnika zvolili treba Sobotku nebo nekoho z techto "multikulti elit" (pokud ti tihle jako budouci levicacky elity nestaci, dosad si Kocaba, Stropnickyho ml., Panka, Dienstbiera atd.).
http://www.osacr.cz/wp-content/uploads/2016/03/tri_ocasci.jpg

K cemu by jim byl? Mame naprosto zvraceny hodnoty a ve vedoucich funkcich mame podrazaky, krivaky, podvodniky nebo naopak chcipacky, jako jsou zastanci multikulti, kteri jsou jen neci loutky. Funkce se nedostavaji za tvoje moralni vlastnosti nebo treba za to, ze ses dobrej lovec (tedy vlastnosti, ktery by mohly posunout spolecnost vpred a dal predat ty dobry geny), ale v podstate cim vetsi amoralni hovado ses, tim vys se dnes dostanes. To je taky obecnej fakt.

Xenofil je pro svoje okoli mnohem nebezpecnejsi, nez xenofob.

Jinak ja mam zkusenost, ze kradou i pravicaci, takze tam bych to nedelil. A na to, kdo krade vic, nemam nazor, kterej bych mohl o neco oprit.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat