Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Není to nepodložené info na netu, jak se to snažíš prezentovat, ale oficiální zpráva.

Je to marny. On a pinokio vi nejvic o vsech vecech, ktere se na svete sustly. A je jedno, jestli se to tyka i veci, o kterych vi prokazatelny hovno.

Tohle zneverohodni nebo zbagatelizuji jako vsechno, protoze to neodpovida jejich teoriim. Takze to bude prohlaseno za hoax nebo to vysetroval krestan, co nesnasel muslimy nebo nekdo, kdo mel v tu dobu kravatu, ktera nepasovala k jeho obleku a tim padem je neverohodnej. Pripadne to bylo na objednavku konvicky, me nebo cejny a pokud budeme konspirovat dal, tak v tom mozna lita i sam Zeman s Putinem - a to uz je panecku jina hra...

"A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky."

Tohle bude nazvano spatnym vykladem nebo spatnym prekladem nebo to bude vytrzeno z kontextu nebo zacnou mavat bibli. Jen si neuvedomuji, ze zit podle jezise znamena nechat si naliskat na druhou tvar a zit podle kozomrda znamena zabit vse, co neni kozomrdem.

Manzelky, dcery a matky neposkytnou. Uz jsem je k tomu nabadal nekolikrat. Dokonce se nechteji podelit ani o blahobyt, kterym oproti migrantum v soucasnosti disponuji.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat