Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

To myslíš tenhle článek, ne?
http://zpravy.idnes.cz/tensta-svedsko-reportaz-pristehovalci-fcg-/zahranicni.aspx?c=A160217_150920_zahranicni_ert
Ještě nedávno se tvrdilo, že ty zóny vůbec neexistují.
Hele, pohled skeptika: Podle fotek byl reportér na Stockholmském hlavním nádraží (kde je pěkně černo, stejně, jako v Tenstě, to jen tak mimochodem) a metrem dojel na stanici Tensta, kterou obešel v perimetru přibližně sto metrů - to je zřejmé z fotografií, které se dají ověřit na Google maps. Dál nebyl, zřejmě se neodvážil a potulováním se kolem stanice metra strávil celých několik hodin. Když se mluví o Kladně, tak já na Kladně byl také, byl jsem tam celých několik hodin, připadalo mi jako naprosto gut město a i známí, co v Kladně žijí, mi potvrdili, že to tam je v pohodě. A co z toho vyplývá - že asi absolutně neznám Kladno a nevím, jak to tam chodí, protože v článku o Kladně mluví jinak.
edit: Tohle je stejně fantastická argumentace - v Tenstě to nemůže být špatné, protože na Kladně je to horší. Co máte co pomlouvat Tenstu, když na Kladně máte/máme(? - asi podle potřeby) bordel. Jakmile by se ale začalo řešit jenom Kladno, v cuku letu by to na Kladně špatné nebylo.
Krom toho to také vypadá, že měl s sebou jako doprovod policajta, kterého si hned za rohem stanice metra vyfotil. Mluvit s ním nikdo nechtěl (možná i kvůli tomu policajtovi, to se nedozvíme), protože i lidi v Tenstě vědí, že novinářům se věřit nedá(!). Tak si sehnal jednoho studenta ekonomiky, který studuje ve Švédsku a údajně v Tenstě žije (už to je oxymoron, studovat ekonomiku ve Švédsku... :-) ), o kterém si hromada lidí bude stejně myslet, že je to smýšlením neomarxista.
Dále jsme se dozvěděli, že ve Stockholmu lidi serou na chodník, v té záplavě pohody se to ztratí(!) a postupně, protože jsme se o tom zmínili, se to prohlásí za kulturní standard.
A třeba má pravdu, ale uvědomme si, že do koncentračních táborů v Německu také jezdily inspekce mezinárodního červeného kříže a shledávaly tábory naprosto v pořádku. No a nebyly, že ano.
Tady: https://www.youtube.com/watch?v=UKAQX74yRyc&feature=player_embedded se no-go tvoří na konkrétním místě ve Francii a až se to vyčistí od bílých (odstěhují se, co jim zbude...) bude to tam už také jen o pohodě.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat