Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Budes sa divit, ale na nasich skolach sa tiez vari uz z bravcoveho minimum a nemame na nich skoro ziadne moslimske deti. Ja viem, nase skoly chcu byt len pripravene na tu vlnu, co este len pride.
Mna zaujal clanok pod odkazovanym clankom a zaslepenost diskuterov.
Clanok je opis skusenosti novinara, ktory stravil den v non-go zone v Stockholme a kedze popisuje jeho vlastnu pozitivnu skusenost a skusenosti ceskeho studenta, co tam zije je automaticky oznacovany za vymyvanie mozgov.
Pritom vymyvanie mozgov predviedli diskuteri, kedze sa viaceri navazali do novinara, ze spini Kladno pricom z clanku je jasne, ze novinar citoval ceskeho studenta, ktory mal zlu skusenost z hlavnej triedy v Kladne a nemal z toho mesta dobry pocit. Zaslepenci si vsak tento detial nevsimli a zacali nadavat novinarovi, ktoreho tiez zacali povazovat za rodaka z Kladna.
Usmevne mi pride, ze sa niektori dozadovali faktov a nie pocitov novinara a fundovane a vyjadrovali k teme. Je zaujimave, ze nazor cloveka, ktory tam skutocne bol je irelevatny, nazor cloveka, ktory tam priamo zije je irelevantny a to len preto, ze sa nehodi do nazoru, ktory uz mame vopred urobeny.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat