Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Ty asi moc celou vec nesledujes, jinak bys to nemohl napsat.

Napriklad.

Já se nebojím ani tak uprchlíků jako toho, že ten problém naši politici a výkonné orgány nezvládnou. Představuji si to asi tak, že všichni co sem přijdou budou zaregistrováni a bude zjištěna jejich totožnost,

Oni to uz ted nezvladaji a to zcela zamerne. Registrovat se maji uz ted treba v Recku a sere se na to.

budou až do doby než se o nich rozhodne soustředěni do nějakých ubytoven (nedala by se pro tento účel využít nějaké opuštěná kasárna která by si uprchlíci mohli vlastními silami upravit? Aspoň by se nenudili.) kde o ně bude v přiměřené míře postaráno.

Dobre, takze na zacatek kasarny a ubytovny. Kam je das pak? Po tom zacatku. Jak dlouhy bude ten zacatek? 2,3,5,10 let? Po tom kratkem zacatku jim postavis domy nebo nove byty? Oni delat nebudou, je to chamrad, ktera neni zvykla pracovat, vetsina z nich je negramotna a zkusenosti z jinych statu EU ukazuji, ze z nich pracuje tak 10-20%. Takze jim das novy bydleni z nasich penez? Co das nasim duchodcum, mladym rodinam a treba bezdomovcum? Dle tebe maji mensi pravo na to neco dostat, nez primigrovana chamrad?

Těm co budou chtít a moci dál do světa to bude umožněno, ostatní budou vyslechnuti, co by tu mohli a chtěli dělat, budou povinně chodit na kursy češtiny a českého práva - bude jim zdůrazněno, že co se týká náboženství, je to tu dost liberální, ale je to jejich věc a nebudou otravovat jiné co věří v jiné bohy a pokud se jejich náboženství nebude shodovat s českým právem, samozřejme platí české právo. A podobně.

Co to placas? Cesko je sekularni stat, takze nic liberalni ohledne michani nabozenstvi se statni moci tady zatim dikybohu neni. Islam je prisne monokulti, takze neexistuje, aby tvoje slova o neotravovani tech, co veri v jine bohy byla naplnena. Oni musi, maji to velkym megakozomrdem prikazano. Jejich nabozenstvi se uz ted neshoduje s ceskym pravem, protoze islam je rasisticky a napriklad primo uvadi a podporuje nerovnost pohlavi.

A co se týká případných extrabuřtů třeba se stravou, pokud nějaký podnikatel bude chtít takovou stravu nabízet, případně pokud nějaký uprchlík v souladu s českými zákony bude chtít provozovat firmu s něčím takovým, bude to jejich věc ale právně vymáhat to nebude možné.

Tim myslis halal? Tak to je dalsi paradicka od kozomrdu. Tu at si strci do prdele s celym islamem. A pokud tim myslis veprove, tak ac ho moc nemusim, tak jsem ochoten ho zacit zrat, jen aby nam prasata v EU uplne nezmizela.
Protoze islamizaci salamovou metodou, jak ji praktikuje nyni po UK Nemecko, opravdu nechci.

http://zpravy.idnes.cz/veprove-maso-mizi-z-nemeckych-skol-dtz-/zahranicni.aspx?c=A160216_191428_zahranicni_mlb

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...