Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Ono ludsky mozog je svina

To mas pravdu, nekterym neustale dava pocit nadrazenosti, aniz by k tomu meli jakykoli realny zaklad.

Najzaujimavejsi je treti pripad, ked vyhybku vymenis za most, kde stojis s clovekom, ktoreho ked zhodis na trat zachranis tych 4 dole, pretoze tym vlak zastavis.

To je nejmin zajimavy, protoze jako spravny charakter a moralni leader to muzes vyresit jednodusej. Jako altruista. Nemusis tam nikoho hazet a skocis sam = zabitych nekolik much jednou ranou a nebudes vrah.

s vrcholnymi predstavitelni koptskych krestanov, ktorych je v Egypte pozehnane

Fakt si predtim, nez zacnes neco tvrdit, over aspon zakladni fakta. Nebudes opetovne za vola. Koptu je v Egypte - svete div se - az 9% a muslimske chamradi je 90%. Ja teda v Egypte vidim pozehnane muslimu a minoritu krestanu.

[koptove.png]

Btw je mi smiesne, ked sa v CR ohana niekto krestanstvom a jeho tradiciami, ked tusim 80% populacie sa nehlasi k ziadnej viere;o).

Tohle neni vubec smesne, naopak to opet dokazuje hloupost a neznalost a nezachrani to ani smajlik. Uz i maly decko ve skole vi, ze krestanstvi je v Evrope X stoleti a i kdyz podle nej vetsinova populace treba v CR nezije (rozumej nehlasi se k nemu a nechodi do kostelu), tak je jasny, ze v tech zakladnich principech jedeme porad na vlne krestanstvi a ne na stredovekem islamu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat