Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Přidám však další střípky, které skládají ještě děsivější obraz.
Tak to vezmeme postupne. Na zbytek nesmyslu nemam chut ani cas.
- Naše BIS varuje čím dál víc před ruskými aktivitami u nás.
Nase BIS ale taky varuje pred islameckem, informovala i lzi a propagandou US a EU protrela CT
http://www.ceska-justice.cz/2015/01/v-ceske-republice-operuji-islamiste-bis-chce-menit-zakon-o-tajnych-sluzbach/
- Vzniklo spoustu jednoúčelových rádoby seriozních zpravodajských webů, které ovšem, už při prvním ověřování informací na nich, šíří hoaxy a naprosto záměrné lži. Odkazy na tyto weby se pak šermuje v diskusích a na sociálních sítích.
konkretne ja pouzivam odkazy z ceskyho mainstreamu nebo ze zahranici, takze o tom nemuze byt ani reci
- I renomovaná zahraniční media píšou o záměrné činnosti ruskem placených "trollů", jejihž pracovní náplní je být stále aktivní pod blogy, pod články, na sociálních sítích (krásně zhrnuto) a vyvolat tím dojem, že takto to cítí většina společnosti.
No o renomovanosti bych pomlcel. Do nedavna a mozna jeste i dnes, je vitacimi tukany jako renomovanemedium povazovana i CT a prece v zahranici nebudou psat ve prospech Putina, kdyz ho chteji odstavit. To pochopi i papousek zako.
- Strach je úžasný nástroj pro ovládání myšlení lidí. U nás je podporován (všemi výše uvedenými činnostmi) strach z něčeho, co si vlastní zkušeností nemůžeme vyvrátit nebo ověřit.
Opet to v mem pripade neplati, tu chamrad znam z Londyna i z jinych EU mest. A pro lidi, kteri tu moznost nemaji to fakt neni nutny. Ver tomu, ze lidi maji mozek a kdyz vidi, ze v Africe zere lev maso, tak vi, ze je muze sezrat a ze v Cesku nezacne zrat travu. UPlne stejne si lidi muzou z videi odvodit, ze kdyz se muslimska verbez chova v UK, SWE, BE, FR a jinde jako nadrazena rasa, tak to proste lidi vidi. Ty videa, kde chamrad nici vse, co tady mame neni tak lehky zfalsovat, jako clanky a reportaze treba z CT, kde musi odpovidat pohledu EU (opet dolozitelna informace, kdy to nedavno sami prohlasili)

Dale tady mame, slunyckarskyma kurvama prosazeny zakon o udrzovani ve stereotypech ve vztahu k mensinam. Takze ze zakona neni mozny nektery veci rikat a komu tim prospejete, co?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat