Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

cejna - O to se ale přesně snaží hajzlové jako jsi ty.

ja - Presne tak, hovada jako on..

Taky citim rozdil, ale jiny nez ty. Nemuzu mluvit za cejnu, ale jako prvni tady nadavku pouzil mistni oblibenec texasan, ktery pouzil slovo idiot. Takze sam zahajil akci, na kterou jen prisla reakce. Takze v tomto konkretnim pripade musis zacit u nej, protoze je uplne jasne, ze lidi s jinym nazorem tady bude par (teda tech, kteri se ozvou) a budu to ja, cejna a mozna par dalsich.

Ono je rozdil, pokud se bavis s nekym, kdo ma jiny nazor, ale dokaze si ho obhajit rozumnymi argumenty a ne snuskou subjektivnich lzi a prani, jako to maji slunycta. Drtiva vetsina jejich nazoru se postupem casu ukazala jako naprosty zvast, lez anebo zbozne prani. Navic se prave oni chovaji jako fasouni, kterymi nas zacali castovat jako prvni. Oni narizuji, zakazuji, odebiraji deti, falsuji statistiky o kriminalite apod., a je uplne jedno, ze to primo nedelaji lidi z poradny, ale delaji to jejich ideove blizci oblibenci, chovajici se jako pokrytci - stejne jako zdejsi. Takze pokud se uz nekolikrat podarilo potvrdit a prokazat, ze slunycta lzou, manipuluji, vyhrozuji atd., tak je s takovymi imbecily docela tezka debata.

Svyho nepritele v diskuzi si muzes vazit, ale nejde si vazit nekoho, kdo se chova jako pokrytec, kdo nazory otaci jako korouhvicka se toci za vetrem a kdo se sam chova jako nacek, ale oznacuje tak druhe. Znovu rikam, ze rasysti a nackove, kterymi jsou podle slunycet nevitaci, nemaji na svem konte jeste ani jeden skutecny zakaz. Jedine co chteji, je nepoustet tu chamrad sem.

A promin, ale citim z tvyho nazoru trosku to, co ti napsal cejna.

Bojis se snad, ze objektivitou se znelibis mistnim oblibencum majitele serveru?

A uplne stejne na me pusobi i nazor prasaka o neco niz. Verim tomu, ze by se do nas docela rad pustil, ale vzhledem k tomu, ze se te migrantske "diskuze" ucastni i mistni sefove, se zdrzel. Treba je to jinak, ale pisu svuj nazor.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat