Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

A tady dalsi clanecek, ktery doklada, jak fasisticky a nackovsky slunycka jsou, hlavne kdyz je to pachano ve jmenu "dobra", ktery vidi jen oni.

http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/8320-v-nemecku-resi-jeden-vazny-problem-je-to-pry-hodne-spatne.aspx

a tady slunyckarsti milaaasci. Tak kdo si je vezme domu? Jen 1 rok znasilnovali 13 letou "zenu". Megakozomrd svoji Aishu obstastnil uz v 9, takze 13 lety decko je vlastne uz zrala zena.

http://www.expres.cz/pakistansky-gang-znasilnoval-divku-v-britanii-fqs-/zpravy.aspx?c=A160213_124703_dx-zpravy_anna

a kratka pasaz z clanku

Případ v Británii vzbudil vášně nejen kvůli věku dívky a organizovanosti skupiny, ale také kvůli náboženskému vyznání sexuálních zvrhlíků. Jde totiž o muslimy a Britové mají ještě v čerstvé paměti případ pákistánského gangu, který mezi let 1997 - 2013 znásilnil v Rotherhamu na 1400 dívek. Jak připomínají tamní média, mezi zneužitými byly výhradně „bílé“ dívky.

„Muslimští muži jsou skutečnými rasisty, o čemž svědčí, že znásilňují téměř výhradně bílé dívky. Jistě existují i sexuální delikty, na kterých se podílí i bílí Britové. Ovšem doposud objasněné případy ukazují, že tento konkrétní model souvisí právě s muslimy,“ uvedl podle DailyMail konzervativní poslanec z Keighley Kris Hopkins.

Takze mame zase dalsi vysvetleni, kdo je ten zasranej rasysta, ale nesu to ja, ani Milos.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...