Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jsou uprchlíci tím, čeho se máme bát?

Na toho tukana nema cenu ani reagovat. Od oka 80% z toho, co napsal, jsou lzi a ten zbytek je propaganda a manipulace slunycek.

O to se ale přesně snaží hajzlové jako jsi ty. Z řad příznivců migrace vycházejí totalitní nápady jako je cenzura internetu, kriminalizování opačných názorů, sledování lidí přistupujících na "závadné" weby, atd....
To přesně ohrožuje demokracii a svobodu. A proč? Ze servility vůči západu, z falešné humanity, vlastních mesiášských komplexů několika pomatenců, vlezdoprdelství rozpadající se EU, z blbosti.....

Presne tak, hovada jako on maji na svedomi podobny veci a pokud je pravda tohle (viz clanek niz), tak zbyva jediny reseni a to hnat slunka klackem az ke slunci nebo k jejim milaaaskum.

Znovu jen zopakuji, ze zadny nevitac nema na svedomi ani jediny zakaz ci prikaz, na rozdil od fasistickych slunycet, ktera uz maji na svym konte par veci, ktere omezuji svobodu vsech. My, nevitaci, chceme jediny - chamrad nechad za hranicemi.

Takze multykulty kurvy nam budou chtit odebirat deti za nazory a par mistnich za to nadava do fasounu nam, co tu chamrad tady nechceme. Jak by rekl Bohus: "Toz kdo je tady hnup?"

Je to tam i s odkazem na zahranicni clanek.
https://beo.sk/sloboda-prejavu/2066-v-nemecku-chcu-za-nepohodlne-nazory-odoberat-deti

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat