Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Degenerace á la USA

Tys opravdu upad a nejen z Marsu, ale pravdepodobne jsi proletel nekolika cernyma dirama.

Je neuveritelny, jak jsi schopen popirat prirodu. Uz si uvedom, ze chlap a zenska nebo teda samec a samice jsou proste od prirody odlisni a nic, ani milion exotu a gendertatku s tim nic neudela. Jsou odlisni jak fyzicky, tak mentalne a tak bych mohl pokracovat. To, ze to trotlove, jako ses ty jsou schopni popirat a jeste na to v ruznych neziskovkach brat dotace, je jen dukaz toho, ze vetsinova populace upada a je ji uplne jedno, ze do jejiho cela se stavi uslaple, zamindrakovane duse pro zivot zcela nevhodne.

Tak to je v kratkosti vezmu treba od prvniho, co me napadlo.

Proc nebojujes za zeny treba i v hornictvi? Nedavno jsem videl dokument z dolu a kurva, byl tam samej chlap, ani jedna zenska. Naprosta diskriminace zen, te v tomto povolani nechava chladnym? Zaloz neziskovku nebo zavolej Pankovi, aby s tim neco udelal. Zastupy, ba davy zen jiz netrpelive cekaji na praci hornice.

Vcera jsem se dival na fotbal a co to kurva zase vidim? Vsude samej chlap, navic vsichni si dovolili vyjit hrat s kulama mezi nohama. Zase dalsi provokace nebo diskriminace zen. Budeme teda po chlapech pozadovat (abychom byli vsichni stejne rovni), aby si urezali kule (vytvari se tam testosteron, ktery je opet zvyhodnuje zejmena pri fyzickych vykonech) a prioperovali kozy? Protoze pokud ma chlap kule a nema kozy, tak ho to zvyhodnuje pri vyberu urcitych povolani a treba sportu. Jsou zrali na vivisekci, pri ktere by se mohlo zkoumat, jestli je muzeme kastrovat bez narkozy.

Citis se vubec jako chlap? Protoze pokud se citis jako chlap nebo jako zenska, tak diskriminujes polovinu populace. Prece jste stejni.

Je neuveritelny, jak ruzni dementi dokazou dat bez jakekoli diskuze naprosto rozdilne veci na stejnou uroven jen proto, ze oni to tak citi a ignoruji miliony let prirozenyho vyvoje. Takze demagogie, kterou tito chcipacci, nechopni se postarat sami o sebe pouzivaji, je docela evidentni z toho, co jsem napsal.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat